Muut tuotteet ja palvelut
Muutostyöt • Tuet • Pohjalliset

Teemme pohjan muutostyöt, kuten pohjan korotukset tai keinupohjamuutokset asiakkaan omiin kenkiin. Irtokorotukset, kumikärjet, kiinnityksen muutokset, holkit ja mansetit ja muut muutostyöt onnistuvat myös pajallamme.


Nilkkaortoosi

Hiilikuitu nilkkaortoosi  ToeOFF® parantaa riippunilkkapotilaan askellusta estäen riippunilkan jalan heilahdusvaiheessa, vaimentaen kantaiskua ja stabiloiden tukivaiheessa. Lisäksi ortoosi avustaa varvastyöntöä. ToeOFF®:a voi hyvin käyttää osajalka-amputaatiossa. Ortoosi on pehmustettava ennen käyttöä.

Hiilikuitu nilkkaortoosi  ToeOFF®


Lasten jalkaortoosi

SureStep on lapsille tarkoitettu, dynaaminen jalkaortoosi. Se kontrolloi jalan ja nilkan pronaatiota lapsilla, joilla on matala tonus. SureSepin avulla koordinaatio ja tasapaino paranevat. SureStepia voidaan käyttää tavallisten kenkien kanssa. Ortoosi valmistetaan erittäin kevyestä ja ohuesta muovista yksilöllisesti mittojen mukaan.

Lapsille tarkoitettu jalkaortoosi - Surestep


Yksilöllisesti valmistettavat tuet

 

Valmistuet

Kauttamme on mahdollista tilata myös valmisortooseja, jotka valitaan asiakkaan hoitotarpeen mukaan. Valmistuet valitaan ja sovitetaan yksilöllisesti.


Meillä on myynnissä myös valmispohjallisia eri käyttötarkoituksiin, varvastukia ja kengänhoitotuotteita.

Ota yhteyttä!

Lähetä viesti tai soita, ja kysy lisätietoja palveluistamme!

Ota yhteyttä!