Yksilölliset ortopediset jalkineet
Erikoissuutareiden pajalla Tampereella

Kun jalkaterän ja nilkan virheasennot tai muutokset ovat vaikeat, eikä mittajalkineisiin tai valmisjalkineisiin voi tehdä ongelmaa ratkaisevia muutostöitä, on yksilöllisten ortopedisten jalkineiden valinta silloin paikallaan.

Hankinnan syynä voivat olla esimerkiksi, diabeteksen tai  reuman aiheuttamat muutokset jalkaterissä, haavaumat, graavi virheasento, trauman jälkitila, pituusero tai deformiteetti. Jalkineet voivat olla myös ns. ortoottiset, korkealla tuetulla varrella, jolloin muuta ortoosia ei tarvita. Yksilölliset ortopediset jalkineet sisältävät jalkavuoteet. Valmistetaan asiakkaalle tehdyn lestin mukaan.

 


Kaikissa yksilöllisissä ortopedisissa jalkineissa on myös yksilöllinen jalkavuode.


 

» Kuvasarja kengän valmistamisesta

 

Mittajalkineet aikuisille ja lapsille

Mittajalkineet valmistetaan mittojen mukaan, käyttäen valmiita lestejä ja kaavoja, joihin voidaan tehdä muutoksia, kuten esimerkiksi eri lesti laajuudet, vaivasluu- ja liikavarvastila, vasaravarvastila, tukipohjallisvara ja korotukset.

Mittajalkineiden soveltuvuus selvitetään mitanottovaiheessa. Mittajalkineet voivat olla myös turvakengät työkäyttöön. Klaveness mittajalkineista löytyy laajat mallistot ja lestivaihtoehdot. Es-mittajalkineet valmistetaan pajallamme Tampereella.

 


ES-mittajalkineista löytyy myös lasten kenkiä, kuten sandaaleita, kävelykenkiä ja lenkkareita.


Ota yhteyttä!

Lähetä viesti tai soita ja kysy lisätietoja ortopedisista jalkineista!

Ota yhteyttä!